Resasti bradovec (Fungalist)

11,90 23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 11,90 .

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Fungalist je blagovna znamka pod katero se predstavlja Miha Grulja, ki goji (manj poznane) gobe – predstavljamo vam: resasti bradovec.

Resasti bradovec je goba današnjega časa. Sprva ti njegov izgled natoči visoko mero strahospoštovanja, kar se skozi fazo spoznavanja samo še krepi. Na odrasli gobi se formirajo privlačne mehke resice, notranjost gobe pa zapolnjuje kompaktna žametna mehkoba.
Njegova pojavnost je še redka, a se ta hitro povečuje zaradi njenega živahnega vonja, okusa in močnega vpliva na področju veganstva, vegetarijanstva in alternativne medicine. V kuhinje, kjer prevladujejo živalski elementi pa prav tako prinaša unikatno svežino in s tem ponuja priložnost za nove razsežnosti. Poleg polaganja temeljev v kulinaričnih vodah, je visoko cenjen v svetu tudi zaradi edinstvenega zdravilnega vpliva na možgane. Ima sposobnost obnavljanja možganskih celic, blaži vnetja in tako dalje.
Ta goba je danes še privilegij za tiste, ki so pripravljeni nanjo in ima zadnjo besedo, ko v kuhinji pride do inovativnosti in kreative.

Resasti bradovec – korist:

Resasti bradovec je začel osvajati svet s svojim edinstvenim učinkom na možgane. Je eden najmočnejših agentov, ki preprečujejo degeneracijo in staranje možganov. Ob redni uporabi je možnost za najrazličnejše nevrodegenerativne bolezni močno zmanjšana in učinkovito pripomore k obnavljanju po različnih možganskih travmah. Blaži vnetja in ima veliko antioksidantov. Anksioznost in depresija imata ob redni uporabi bradovca slabše možnosti za dominanco nad človeškim umom.

Aktualni termini dostav

Dodatne informacije

količina

0,5kg, 1kg

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mojca Trbovc

Resasti bradovec (Fungalist)

A
Aleksandra Farazin

Resasti bradovec (Fungalist)

K
Kristina Humar

Resasti bradovec (Fungalist)

N
Nadja Bartol

Resasti bradovec (Fungalist)

N
N.B.
Resasti bradovec

Zrezki so izvrstni. Nekaj tako okusnega že dolgo nisem jedla. Ne potrebuje posebnih začimb. Bi lahko jedla vsak dan.