Ekološki jabolčni sok (1 l)

2,80 16,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 .

  • Ekološka kmetija Kastelic, Mirna Peč
  • Nefiltriran
  • Sok iz domačih ekoloških jabolk (Topaz, Opal, Sansa)
  • 100% naraven, brez konzervansov in dodanega sladkorja
  • Sladek in zelo bogat okus

Količina: 1 l

Izberite paket 6x 1 L in prihranite 5%.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ekološki jabolčni sok je 100 % naraven, brez konzervansov, barvil in brez dodanega sladkorja. Izdelan je iz domačih ekoloških jabolk sorte Topaz, Opal in Sansa. Zaradi sadnih mikrodelcev je bolj polnega okusa, primerno sladek s pridihom jabolčne kisline. Sok vsebuje usedline.

Ekološka kmetija Kastelic je družinska kmetija z bogato tradicijo, ki verjame v okolju in živalim prijazno kmetovanje. Že več kot dvajset let ekološko kmetujejo z roko v roki z naravo in ji s tem vračajo vsaj toliko, kot daje ona nam. Ponujajo vam le pridelke in izdelke, ki jih lahko na kmetiji pridelajo in predelajo po najvišjih standardih, brez sklepanja kompromisov pri kakovosti.

Na kmetiji pri vseh opravilih v slogi in razumevanju sodeluje več generacij. Znanje in izkušnje se prepletajo med mlajšo in starejšo generacijo. Pri razvoju kmetije se vse bolj izražajo sveži pogledi na kmetovanje, saj se usmerjajo v napredne metode, tehnologije ter digitalizacijo kmetovanja. Ob tem se tudi preko biodinamičnih metod kmetovanja konstantno izobražujejo in iščejo stik z naravo, s čimer želijo še v prihodnje uspešno kmetovati v sožitju z naravo.

Danes kmetuje že četrta generacija družine Kastelic. Prva generacija si je glavnino prihodka zagotavljala z mešanim kmetijstvom, medtem ko je druga že pričela najprej s specializacijo v vinogradništvo. Leta 1975 se je kmetija preusmerila v mlečno proizvodnjo. Po letu 1995 pa so se odločili za prehod v bolj delovno intenzivno panogo po hektarju – sadjarstvo. Leta 2002 so posadili prvi sadovnjak in vstopili v certificirano shemo ekološkega kmetovanja samo s sadjarstvom.

Dodatne informacije

Izberi

bistri sok, motni sok

Količina

1 L, 6 L

Customer Reviews

Based on 8 reviews
88%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
13%
(1)
T
Tomo Gregorčič
Sok

Odličen sok po dolgem času nekaj zame

A
Anonimno
Odličen sok

Doma pijemo samo tega :) njami

A
Anonimno
Super

Svežega polnega okusa.

B
Blaž
Domače

Jabolčni sok polnega okusa. Svež. Domač.

D
David Vodišek

Ekološki jabolčni sok (1 l)