Ekološki jabolčni krhlji (100 g)

2,80 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 .

  • Ekološka kmetija Kastelic, Mirna Peč
  • Sladek, hranljiv prigrizek
  • Narejeni iz domačih ekoloških jabolk
  • Visoka vsebnost kalcija in vitaminov

Količina: 100 g

Kategoriji: ,

2 na zalogi

Opis

Suhi ekološki jabolčni krhlji so prava zakladnica hranljivih in koristnih snovi, ki vam bodo povečale nivo energije. Znani po visoki vsebnosti kalcija in vitamina B6. So popolnoma brez dodatkov in po okusu prekašajo marsikatero sladkarijo. Jabolčni krhlji so sladek in hranljiv prigrizek, izdelan iz ekoloških domačih jabolk.

Ekološka kmetija Kastelic je družinska kmetija z bogato tradicijo, ki verjame v okolju in živalim prijazno kmetovanje. Že več kot dvajset let ekološko kmetujejo z roko v roki z naravo in ji s tem vračajo vsaj toliko, kot daje ona nam. Ponujajo vam le pridelke in izdelke, ki jih lahko na kmetiji pridelajo in predelajo po najvišjih standardih, brez sklepanja kompromisov pri kakovosti.

Na kmetiji pri vseh opravilih v slogi in razumevanju sodeluje več generacij. Znanje in izkušnje se prepletajo med mlajšo in starejšo generacijo. Pri razvoju kmetije se vse bolj izražajo sveži pogledi na kmetovanje, saj se usmerjajo v napredne metode, tehnologije ter digitalizacijo kmetovanja. Ob tem se tudi preko biodinamičnih metod kmetovanja konstantno izobražujejo in iščejo stik z naravo, s čimer želijo še v prihodnje uspešno kmetovati v sožitju z naravo.

Danes kmetuje že četrta generacija družine Kastelic. Prva generacija si je glavnino prihodka zagotavljala z mešanim kmetijstvom, medtem ko je druga že pričela najprej s specializacijo v vinogradništvo. Leta 1975 se je kmetija preusmerila v mlečno proizvodnjo. Po letu 1995 pa so se odločili za prehod v bolj delovno intenzivno panogo po hektarju – sadjarstvo. Leta 2002 so posadili prvi sadovnjak in vstopili v certificirano shemo ekološkega kmetovanja samo s sadjarstvom.

Dodatne informacije

Teža 0,12 kg

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anja

Ekološki jabolčni krhlji (100 g)

T
Tea
odlično

odlično

D
Daša Kekec

Top

P
Petra Lukač Kolbl

Ekološki jabolčni krhlji (100 g)