Ekološka vložena rdeča pesa (720 ml)

5,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,50 .

  • Ekološka kmetija Kastelic, Mirna Peč
  • Zdravilni učinki na človeško telo
  • Povečuje telesno moč
  • Visoka vsebnost antioksidantov
  • Prijeten sladko-kisel okus

Količina: 0,72 L

Kategoriji: ,

Opis

Vložena rdeča pesa Ekološke kmetije Kastelic razvaja z res prijetnim sladko kislim okusom, ki prepriča tudi najbolj kritične. Rdeča pesa vsebuje veliko za nas izjemno koristnih hranil. Med njimi so vitamini B, železo, mangan, baker, magnezij in kalij. Z njimi izboljšuje naš krvni tlak, zmanjša tveganja za bolezni srca, daje nam več moči, povečuje aktivnost naših možganov. Pomaga tudi pri boljšem delovanju jeter in zmanjšuje tveganje za pojav kroničnih bolezni.

Sestavine: rdeča pesa* 90%, alkoholni kis*, voda, surov trsni sladkor*, morska sol. * iz kontrolirane ekološke pridelave

Ekološka kmetija Kastelic je družinska kmetija z bogato tradicijo, ki verjame v okolju in živalim prijazno kmetovanje. Že več kot dvajset let ekološko kmetujejo z roko v roki z naravo in ji s tem vračajo vsaj toliko, kot daje ona nam. Ponujajo vam le pridelke in izdelke, ki jih lahko na kmetiji pridelajo in predelajo po najvišjih standardih, brez sklepanja kompromisov pri kakovosti.

Na kmetiji pri vseh opravilih v slogi in razumevanju sodeluje več generacij. Znanje in izkušnje se prepletajo med mlajšo in starejšo generacijo. Pri razvoju kmetije se vse bolj izražajo sveži pogledi na kmetovanje, saj se usmerjajo v napredne metode, tehnologije ter digitalizacijo kmetovanja. Ob tem se tudi preko biodinamičnih metod kmetovanja konstantno izobražujejo in iščejo stik z naravo, s čimer želijo še v prihodnje uspešno kmetovati v sožitju z naravo.

Danes kmetuje že četrta generacija družine Kastelic. Prva generacija si je glavnino prihodka zagotavljala z mešanim kmetijstvom, medtem ko je druga že pričela najprej s specializacijo v vinogradništvo. Leta 1975 se je kmetija preusmerila v mlečno proizvodnjo. Po letu 1995 pa so se odločili za prehod v bolj delovno intenzivno panogo po hektarju – sadjarstvo. Leta 2002 so posadili prvi sadovnjak in vstopili v certificirano shemo ekološkega kmetovanja samo s sadjarstvom.

Dodatne informacije

Teža 0,8 kg
Izberi pakiranje/količino:

0,75 L (steklena embalaža), 1 L (plastična embalaža)

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Darjan
Vse ok

Dobra kvaliteta

T
Tina
Rdeča pesa

Zelo okusna, dobra tekstura, ravno prav slana, kisla, moja 3-letnica pravi: “Okusna mi je, ves čas bi jo jedla.”

B
Barbara Vehovec

Odlična!