Ekološki jabolčni čips (60 g)

2,80 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,80 .

  • Ekološka kmetija Kastelic, Mirna Peč
  • Hrustljav, sladek prigrizek
  • Narejen iz domačih ekoloških jabolk
  • Brez umetnih dodatkov

Količina: 60 g

Kategoriji: ,

Ni na zalogi

Opis

Ob besedi čips običajno pomislimo na slan, nezdrav prigrizek, ki ga dobimo v vsaki trgovini. Kaj pa, če je čips lahko nasprotno od tega? Ekološki jabolčni čips je preprost, poln vitaminov in morda za marsikoga drugačen način sladkanja. Je hrustljav prigrizek, narejen iz jabolk, povsem brez dodatkov. Zaradi vseh svojih pozitivnih lastnosti in sladkega okusa postaja priljubljen predvsem pri mladih.

Ekološka kmetija Kastelic je družinska kmetija z bogato tradicijo, ki verjame v okolju in živalim prijazno kmetovanje. Že več kot dvajset let ekološko kmetujejo z roko v roki z naravo in ji s tem vračajo vsaj toliko, kot daje ona nam. Ponujajo vam le pridelke in izdelke, ki jih lahko na kmetiji pridelajo in predelajo po najvišjih standardih, brez sklepanja kompromisov pri kakovosti.

Na kmetiji pri vseh opravilih v slogi in razumevanju sodeluje več generacij. Znanje in izkušnje se prepletajo med mlajšo in starejšo generacijo. Pri razvoju kmetije se vse bolj izražajo sveži pogledi na kmetovanje, saj se usmerjajo v napredne metode, tehnologije ter digitalizacijo kmetovanja. Ob tem se tudi preko biodinamičnih metod kmetovanja konstantno izobražujejo in iščejo stik z naravo, s čimer želijo še v prihodnje uspešno kmetovati v sožitju z naravo.

Danes kmetuje že četrta generacija družine Kastelic. Prva generacija si je glavnino prihodka zagotavljala z mešanim kmetijstvom, medtem ko je druga že pričela najprej s specializacijo v vinogradništvo. Leta 1975 se je kmetija preusmerila v mlečno proizvodnjo. Po letu 1995 pa so se odločili za prehod v bolj delovno intenzivno panogo po hektarju – sadjarstvo. Leta 2002 so posadili prvi sadovnjak in vstopili v certificirano shemo ekološkega kmetovanja samo s sadjarstvom.

Dodatne informacije

Teža 0,12 kg

Customer Reviews

Based on 22 reviews
95%
(21)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
5%
(1)
P
Polona Dobrovoljc
Čist hudooo

Kok je pa to dobr, in kok hrusta, mislim da vrečka ni zdržala niti 10sekund 🫣

A
Alenka Bart
Ekološki jabolčni čips

Zelo okusen in hrustljav.

i
irena Slavič
Super zdrav prigrizek

Super...hrustljav in okusen.

N
N.J.
Okusno!

Zelo okusen!!! Priporočam.

M
Marija Čoh
Jabolčni čips

Najboljši kaj sem jih kdajkoli jedla