Potratna potica (orehova in kokosova)

23,00 

Se boste za martinovo srečali z družino in prijatelji? Postrezite z odlično potratno potico – klasično orehovo ali kokosovo. Primerno za vegane. Na voljo za prevzem v sredo, 8. novembra (samo kokosova potratna), in v petek, 10. novembra (tako kokosova kot tudi orehova potratna).

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Potratna potica (orehova in kokosova) izpod rok Petre Seničar, ki ustvarja pod blagovno znamko Slaščice Peggy, bo na voljo za prevzem v sredo, 8. novembra (samo kokosova potratna), in v petek, 10. novembra (tako kokosova kot tudi orehova potratna). Kraj prevzema izberete v zadnjem koraku. Kam dostavljamo? Preverite tukaj.

Prihajajo prazniki in s tem čas, ko se bomo več družili z našimi bližnjimi. Hrana ljudi povezuje, zato je lepo, če si lahko skupaj privoščimo kaj dobrega. Petra je za vas pripravila potico oziroma kraljico med poticami, potratno potico. Na voljo sta dve vrsti:

  • potratna kokosova potica
  • potratna orehova potica

Potratna potica s svojimi plastmi že na pogled izgleda bogata in si res zasluži naziv kraljica med poticami. Petra si je poleg običajne potratne potice zamislila še kokosovo potratno potico, ki je sestavljena iz kremnega svetlega in temnejšega čokoladno kokosovega nadeva, obdana s sočnim biskvitom ter zavita v  plast kvašenega testa.

Pakiranje: cca 850 g (cca 15×11 cm), 6-7 kosov

Potica je narejena iz sestavin rastlinskega izvora, torej brez mlečnih izdelkov in jajc. Petra ne uporablja umetnih arom in barvil, praškov ali kako drugače procesiranih živil. Primerno za vegane.

Fotografije so simbolične.

 

Dodatne informacije

Izberi okus

orehova, kokosova

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)