Slivova marmelada

5,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,00 .

Količina: 300 g

Kmetija Malerič, Črnomelj

Kategoriji: ,

Ni na zalogi

Opis

Bogata letina sliv je na Kmetiji Malerič poskrbela za odličen produkt – slivovo marmelado. Iz 100% domačih sliv in le malo dodanega  sladkorja in cimeta. “Za priokus, ne več,” je rekla Anja, ki jo je z ljubeznijo pripravila za vas.

Sliva je sadež, ki je že od nekdaj prisoten v sadovnjakih in je bil vsestransko cenjen. Opeva jih tudi belokranjska ljudska pesem: »Hruške, jabuke, slive«.

Slive na Kmetiji Malerič obirajo ročno. Rastejo v starem belokranjskem travniškem sadovnjaku. Marmelado pripravljajo po babičinem receptu, a jo obogatijo s svežino. Navdušil vas bo dišeč vonj po domačnosti, omamen okus z rahlo začinjenostjo cimeta pa vam bo privabil spomine na brezskrbno otroštvo.

Namažite jo na kruh ali v palačinko in uživajte v domači, lokalni slivovi marmeladi.

Odlična tudi kot darilo.

Slivova marmelada Kmetije Malerič je prejela certifikat Belokranjsko

Kolektivna blagovna znamka Belokranjsko (KBZ) predstavlja izvrstno, sonaravno pridelano, predelano, izdelano ali ponujeno lokalno ponudbo iz destinacije Bela krajina. Ta predstavlja certificirano ponudbo pridelkov, živilskih in rokodelskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način, kot jih odobri posebna strokovna komisija.

Certifikat kakovosti se uporablja za označevanje izdelkov, storitev in ponudnikov, ki so pridobili pravico do uporabe KBZ Belokranjsko / Bela krajina finest.

Kdo je Kmetija Malerič?

Kmetija Malerič je manjša družinska kmetija, kjer jim je mar, kaj damo na mizo mi in kaj sosedje. Zavedajo se, da je naše zdravje v veliki meri odvisno od hrane, ki jo zaužijemo vsak dan. Vse kar pridelujejo, tudi predelujejo. Le tako lahko zagotavljajo kvaliteto in kakovost. Cilj jim je prispevati k še višji lokalni samooskrbi z najrazličnejšimi proizvodi.

Fotografija je simbolična.

V okviru blagovne znamke Belokranjsko s Kmetijo Malerič sodeluje tudi Anja Fir (finalistka Masterchefa 2023).

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg

Customer Reviews

Based on 3 reviews
67%
(2)
33%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Maja Brun

Slivova marmelada

A
Anja
Slastna marmelada

Odlicna marmelada!

G
Gregor Majdič
Okus

Dobra marmelada