Ekološki jabolčni kis (0,75 l/1l)

2,60 

  • Ekološka kmetija Kastelic, Mirna Peč
  • Kis iz domačih ekoloških jabolk
  • Mil, rahlo sladek okus in vonj po jabolkih
  • Veliko koristnih vlaknin, vitaminov in ocetne kisline

Količina: 0,75 L (steklena embalaža), 1 L (plastična embalaža)

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ekološki jabolčni kis je izdelan iz domačih ekoloških jabolk. Ima mil, rahlo sladek okus in vonj po jabolkih. V njem najdemo številne koristne vlaknine in vitamine. Izdelan je s procesom naravnega kisanja, ki lahko traja do 2 leti. Medtem se v njem poveča tudi količina ocetne kisline, ki zaradi svojega protibakterijskega učinka čisti človeški organizem, pripomore pa tudi k uravnovešeni presnovi maščob v telesu.

Ekološka kmetija Kastelic je družinska kmetija z bogato tradicijo, ki verjame v okolju in živalim prijazno kmetovanje. Že več kot dvajset let ekološko kmetujejo z roko v roki z naravo in ji s tem vračajo vsaj toliko, kot daje ona nam. Ponujajo vam le pridelke in izdelke, ki jih lahko na kmetiji pridelajo in predelajo po najvišjih standardih, brez sklepanja kompromisov pri kakovosti.

Na kmetiji pri vseh opravilih v slogi in razumevanju sodeluje več generacij. Znanje in izkušnje se prepletajo med mlajšo in starejšo generacijo. Pri razvoju kmetije se vse bolj izražajo sveži pogledi na kmetovanje, saj se usmerjajo v napredne metode, tehnologije ter digitalizacijo kmetovanja. Ob tem se tudi preko biodinamičnih metod kmetovanja konstantno izobražujejo in iščejo stik z naravo, s čimer želijo še v prihodnje uspešno kmetovati v sožitju z naravo.

Danes kmetuje že četrta generacija družine Kastelic. Prva generacija si je glavnino prihodka zagotavljala z mešanim kmetijstvom, medtem ko je druga že pričela najprej s specializacijo v vinogradništvo. Leta 1975 se je kmetija preusmerila v mlečno proizvodnjo. Po letu 1995 pa so se odločili za prehod v bolj delovno intenzivno panogo po hektarju – sadjarstvo. Leta 2002 so posadili prvi sadovnjak in vstopili v certificirano shemo ekološkega kmetovanja samo s sadjarstvom.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izberi pakiranje/količino:

0,75 L (steklena embalaža), 1 L (plastična embalaža)

Customer Reviews

Based on 9 reviews
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Tanja R
Odlicno

Super okusen kis.

P
Petra Zakrajšek

Ekološki jabolčni kis (0,75 l/1l)

M
Minka Marolt
Odlično

Zelo je dober in okusen.

S
Sabina

Zelo zadovoljni 👌.

J
JT

Ekološki jabolčni kis (0,75 l/1l)