EKO krompir (5 kg/10 kg)

10,00 20,00 

Minimalna količina: 5 kg. Odprti sta dve opciji za naročilo: 5 ali 10 kg. Če želite več kot 10 kg, kliknite 10 kg, nato pa povečajte količino (količina 2 pomeni 20 kg, količina 5 pomeni 50 kg).

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

EKO mladi krompir z Ekološke kmetije Župnca (Cerovec pri Črešnjevcu, Semič, Bela krajina). Minimalna količina: 5 kg. Odprti sta dve opciji za naročilo: 5 ali 10 kg. Če želite več kot 10 kg, kliknite 10 kg, nato pa povečajte količino (količina 2 pomeni 20 kg, količina 5 pomeni 50 kg).

Na voljo sta dve sorti mladega krompirja: adora in jelly.

Krompir ADORA je zelo zgodnja sorta. Naredi velike, podolgovate in ovalne gomolje. Kožica je rumene barve in gladka, meso pa je krem barve. Primerna je za pečenje in kuhanje ter za pripravo solat. Skladišči se dolgo in kot zgodnja sorta zelo dobro.

Krompir JELLY je vsestransko uporaben kakovosten krompir za ozimnico, odličen za pomfrit. Ima odlično sposobnost skladiščenja, zato je primeren za kuhanje v aprilu in maju naslednje leto. Dovolj visoka vsebnost sušine omogoča pripravo zelo kakovostnega pomfrita. Omogoča široko uporabo pri kuhanju, odličen je tudi za praženje. Po kuhanju ne spreminja barve.

Ekološka kmetija Župnca hrano prideluje na okolju prijazen, trajnosten in naraven način kmetovanja. Že od leta 2005 pridelujejo različne vrste žitaric, zelenjave in sadja.

Na voljo tudi čebula belokranjka in česen.

Fotografija je simbolična.

 

Dodatne informacije

sorta

adora, jelly

količina

5 kg, 10 kg

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Lori

Po vseh razočaranjih nakupih krompirja kupljenega v trgovinah (tudi slovenski,tudi domač) je ta pravo odkritje. Vreden svoje cene.
Končno pravi krompir,ki je zdrav in zelo okusen
Priporočam

T
Tadeja Lapajne Hoyos
Krasen krpmpir

Najraje ga skuhamo v olupku, potem pa samo ohladimo, olupimo in posolimo. Všeč nam je, ker ima okus po pravem krompirju :)

J
Janez
Eko krompir

Po dolgem casu smo nasli res super krompir, priporocam…

J
Jasmina
Odličen

Zelo dober in okusen krompir

A
Anja Naraločnik
Eko krompir

Vrhunski za pečenje