BIO džem sibirska borovnica (370 ml)

6,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,00 .

S svojo izrazito temno barvo in izjemnim sladko-kislim okusom, ki vključuje pridih malin, borovnic in črnega ribeza, džem enostavno navduši.

Količina: 370 ml

Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kategorija:

Opis

Sibirskim borovnicam, ki zorijo v maju, pravijo majske in zaradi odličnega okusa tudi medene jagode. Ker vsebujejo tudi 4x več vitamina C kot gozdne borovnice, jih imenujejo jagode večne mladosti. S svojo izrazito temno barvo in izjemnim sladko-kislim okusom, ki vključuje pridih malin, borovnic in črnega ribeza, džem enostavno navduši. Božanski je kot namaz na kruh, palačinke, za peciva, preliv za sladoled …

Sestavine: plod sibirska borovnica, sladkor, želirno sredstvo – pektin

Količina: 370 ml

Fotografija je simbolična.

Prideluje: Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kdo je Kmetija Kočevar?

Družina Kočevar je družinska kmetija iz Bele krajine. Ukvarjajo se s pridelavo in predelavo sadja. S spoštljivim odnosom do narave, z veliko volje do dela ter z novimi znanji in sodobno tehnologijo ustvarjajo zgodbo naravnih sokov ter okusnih izdelkov iz njihovega sadja. Vsako leto posejejo žito, ki ga lahko pridelajo brez uporabe kemije (pira, kamut …) in ga sami zmeljejo v odlično moko.
Kmetujejo naravi prijazno: brez škropiv. Vsi njihovi izdelki so dar narave, narejeni ročno iz najboljših sestavin, plod njihovega spoštovanja in ljubezni do zemlje.

Trudijo se, da kljub neskončno dolgim delovnikom v sezoni, ko je pridnih rok za delo na kmetiji vedno premalo, dajo od sebe najboljše, kar zmorejo, saj je to hkrati tudi odgovornost do njihovih kupcev.
V njihovi ponudbi je naravi in človeku prijazno pridelano in predelano lastno sadje, in sicer sibirske borovnice, jabolka, hruške, breskve, kaki, žižule in aronija.

Kakovost njihovih proizvodov potrjuje Kolektivna blagovna znamka »Belokranjsko«, saj so ponosni prejemniki tega certifikata za nekatere njihove izdelke, med drugim tudi džem sibirske borovnice.

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg