Prvi rojstni dan – za starše ali za otroka?

Otrokov prvi rojstni dan je za starše (ali vsaj mamice, če smo čisto iskreni) nekaj posebnega, čeprav se ga otrok ne bo spomnil. Je prvi večji mejnik in to je 2. junija letos »zadelo« tudi mene. Najin mali fantek ni več dojenček! Malček je in v nekaj dneh bo sam odkorakal v svet! Ko je bila ura 13:33 (ob tej uri se je rodil), sem ravno pogledala na uro, spustila vse iz rok, tekla iz kuhinje v dnevno, ga Sandiju praktično vzela iz naročja, ga objela, mu zaželela vse najboljše in mu povedala, da ga imam najraje na svetu! Ne vem kdo je bil bolj šokiran – Erik ali Sandi, hehe.

Čeprav se ga Erik ne bo spomnil, sem želela, da je njegov dan nekaj posebnega. Sandi se je zgražal, ko sem že januarja na Aliexpressu naročala dekoracijo, sama pa sem bila ponosna nase, da sem vsaj enkrat nekaj naročila do časa in sem bila potem mirna, ko sem več kot mesec pred rojstnim dnem že imela doma praktično vse, kar sem si zamislila. Ko sem naročala dekoracijo, sem se odločila, kaj bo rdeča nit njegovega praznovanja. Letos se to še lahko odločam sama, kasneje bo seveda sam znal izraziti svoje želje, zato sem izkoristila, da je bil prvi rojstni dan brez traktorjev, avtomobilov, dinozavrov ipd. Vsi (s tem mislim sebe, Sandija, sestro in prijateljice) smo navdušeni nad medvedkom Pujem in izbira je bila logična.

Poleg dekoracije sem naročila še unikaten kompletek (bodi s kratkimi rokavi, kratke hlače in rutka), in sicer ga je zašila Barbara, ki ustvarja pod imenom BAM. Mojo osnovno idejo (Medo Pu na bodiju) je odlično nadgradila in ga perfektno zašila. Sicer smo že nekaj časa (odkar smo prve tri dobili kot darilo) navdušeni uporabniki njenih rutk, ki so res daleč najboljše. Zdaj jih je v Erikovem predalu že kar nekaj in praktično nosi samo še te rutke.

foto: BAM

(več …)

0 Komentarjev