TISINA BLW PUSTOLOVŠČINA: Četrti teden – malo bolj zares
Po treh tednih spoznavanja sadja in zelenjave sem se odločila, da je čas še za druge okuse. Zaenkrat ji bom ponujala brezglutenska živila (gluten bi…
0 Comments
14 avgusta, 2020
Po treh tednih spoznavanja sadja in zelenjave sem se odločila, da je čas še za druge okuse. Zaenkrat ji bom ponujala brezglutenska živila (gluten bi…
Priznam, do pred kratkim sem rdečo peso poznala samo vloženo v kozarec. Potem pa imaš majhnega otroka, ki bi mu rad predstavil čimveč hrane, hkrati pa je alergik in občutljiv na cel kup živil, kar pomeni dodatno previdnost in odkrivanje novih živil, receptov itd. Rdeča pesa je bila tako zame posebno odkritje. In hvala googlu, ki mi je povedal, da rdečo peso lahko tudi spečeš. Pa smo jo dali v pečico skupaj s krompirjem. Vau, to sploh ni slabo! In tudi Eriku je bila všeč.