BIO suhi kaki (100 g)

5,50 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,50 .

Suhi kaki brez dodanega sladkorja in sulfitov. Pridelan v Beli krajini.

Količina: 100 g

Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kategoriji: ,

Opis

Kaki, ki zraste na Kmetiji Kočevar, skrbno narežejo in posušijo. V taki obliki je kaki okusen in zdrav prigrizek.

Suho sadje je bogat vir beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov, ter vsebuje vse potrebno, da telo napolni z energijo.

Brez dodanega sladkorja in sulfitov.

Količina: 100 g

Fotografija je simbolična.

Prideluje: Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kdo je Kmetija Kočevar?

Družina Kočevar je družinska kmetija iz Bele krajine. Ukvarjajo se s pridelavo in predelavo sadja. S spoštljivim odnosom do narave, z veliko volje do dela ter z novimi znanji in sodobno tehnologijo ustvarjajo zgodbo naravnih sokov ter okusnih izdelkov iz njihovega sadja. Vsako leto posejejo žito, ki ga lahko pridelajo brez uporabe kemije (pira, kamut …) in ga sami zmeljejo v odlično moko.
Kmetujejo naravi prijazno: brez škropiv. Vsi njihovi izdelki so dar narave, narejeni ročno iz najboljših sestavin, plod njihovega spoštovanja in ljubezni do zemlje.

Trudijo se, da kljub neskončno dolgim delovnikom v sezoni, ko je pridnih rok za delo na kmetiji vedno premalo, dajo od sebe najboljše, kar zmorejo, saj je to hkrati tudi odgovornost do njihovih kupcev.
V njihovi ponudbi je naravi in človeku prijazno pridelano in predelano lastno sadje, in sicer sibirske borovnice, jabolka, hruške, breskve, kaki, žižule in aronija.

Kakovost njihovih proizvodov potrjuje Kolektivna blagovna znamka »Belokranjsko«, saj so ponosni prejemniki tega certifikata za nekatere njihove izdelke, med drugim tudi suho sadje.

Dodatne informacije

Teža 0,15 kg