Sladek lonček: tropik (Peggy)

14,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14,00 .

Sladek lonček: tropik je odlična veganska in brezglutenska sladica v lončku. Navdušila vas bo kombinacija kokosa in manga v idealnem razmerju s hrustljavimi elementi. P-o-p-o-l-n-a izbira za pomladno-poletno sladkanje!

Cena velja za paket dveh lončkov.

Kategorija:

Opis

Sladek lonček: tropik je odlična veganska sladica v lončku. Navdušila vas bo kombinacija kokosa in manga v idealnem razmerju s hrustljavimi elementi. P-o-p-o-l-n-a izbira za pomladno-poletno sladkanje!

Sestavine: piškotno brezglutensko testo, kokosov mousse, krema iz manga, hrustljavček, kokosov čips

Pripravljen je iz sestavin rastlinskega izvora, torej brez mlečnih izdelkov in jajc. Petra ne uporablja umetnih arom in barvil, praškov ali kako drugače procesiranih živil.

Je gluten-friendly, zato je primeren tudi za tiste, ki se glutena izogibajo (tukaj opomnik, da je izdelan v prostoru, kjer se izdelujejo tudi druge slaščice, zato je možen gluten v sledovih in ni primeren za osebe s celiakijo).

Cena velja za paket dveh lončkov.

Fotografije so simbolične.

Kraj prevzema izberete v zadnjem koraku. Kam dostavljamo? Preverite tukaj. Dostava je brezplačna.

Petra vse slaščice pripravlja po naročilu, zato vas prosimo, da naročene izdelke prevzamete ob dogovorjenem terminu (ki ga izberete v zadnjem koraku naročila). Z oddajo naročila se zavežete k plačilu.