Marmelada PiranArt (različni okusi), 212 ml

5,00 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,00 .

Mama Jožica (PiranArt) z ljubeznijo skuha najboljše marmelade. Na voljo različni okusi. Izberi svojega najljubšega.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Mama Jožica rada kuha marmelade, sokove ipd., za katere vedno uporabi domače sadje. Pri njej ne bo šlo nič na kompost! Pobrala bo viške okoliških lokalnih kmetov, obrala sadje na svojem vrtu, potem pa se zaprla v kuhinjo in dostavila vrhunske izdelke!

Na voljo so različni okusi marmelade:

gozdni sadeži: 75% sadja, 25% sladkorja

malina: 75% malin, 25% sladkorja

višnja, jagoda: višnje, jagode, sladkor, cimet, citronska kislina

borovnica: 75% borovnic, 25% sladkorja

Kdo je mama Jožica in kaj je PiranArt?

PiranArt Vegebrunch 3 Papige je lokal v Piranu, kjer postrežejo z odličnimi brunchi in drugimi obroki. Hrana je vegetarijanska, veganska, poleg tega pa jo z veseljem prilagodijo posameznikom in njihovim željam. Njihova družinska poslovna zgodba je precej obsežna, saj nudijo tudi prenočišča, v okviru lokala pa deluje tudi eko trgovina.

V eko trgovini PiranArt prodajajo izdelke, ki jih delajo sami in so iz domačih surovin, na podlagi preizkušenih receptov njihove mame Jožice. Podpirajo reciklažo in so veseli, če vrnemo stekleno embalažo, ki jo je mogoče ponovno uporabiti (lončki, stekleničke, kozarčki …). V njihovi trgovini najdete marmelade, sokove, čaje, olja, ajvarje, ljutenice, vloženo zelenjavo, kompote, zelišča, tinkture … Imajo več kot sto različnih proizvodov. Del ponudbe pa je na voljo tudi pri nas. Prevzem je možen v okviru naših dostav po Sloveniji (tukaj preveri termine), marmelade pa vam pošljemo tudi po pošti.

Trgovina je povezana z njihovim ArtVrtom Sečovlje, kjer sami, na ekološki in naraven način, pridelujejo več kot sto vrst sadja, zelenjave, zelišč. Vrt je njihova ljubezen in vsak iz ekipe je vesel, če lahko nekaj časa soustvarja to eko zgodbo. Imajo 36 gred, velik rastlinjak, kupili so nov traktor, uvedli kapljično namakanje, ki jim omogoča skoraj celoletno pridelavo. Kulinarika je sezonska in se prilagaja temu, kar vrt v določenem trenutku ponuja. Tako živijo sonaravno in biotsko različno in skrbijo za lokalno pridelano hrano, ki ne pušča ogljičnega odtisa. Imajo svoj kompost in sodelujejo z drugimi pridelovalci rastlin na njihovem območju.

Domača kulinarika je osrednja tema, ki povezuje vse njihove projekte. Nosilec tega je mama Jožica, ki je vrhunska kulinarična mojstrica in že več kot 25 let mojstri svoj talent na izvirnih receptih, z izbranimi sestavinami in s pripravo hrane z ljubeznijo. Njene roke so zlate, pravijo gostje, in se prav zaradi nje radi vračajo. Ustvarja kulinarične pravljice z njami koncem.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izberi okus

Gozdni sadeži, Borovnica, Malina, Višnja, jagoda

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nastja

Odlične marmelade