Liofiliziran zmešanček (50 g)

12,50 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 12,50 .

Mix sadja, ki je zraslo na kmetiji Kočevar in je bilo liofilizirano. Na ta način je ohranilo okus, strukturo, barvo, aromo, hranilno vrednost, vse vitamine in minerale. Odličen prigrizek ali malica.

Količina: 50 g neto

Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kategoriji: ,

Opis

Liofilizirano sadje, ki je pridelano na kmetiji Kočevar, vas bo navdušilo s prijetnimi, polnimi okusi. Vaš nov najljubši prigrizek? 🙂

Iz mešanega sadja s posebnim postopkom liofilizacije (nizkotemperaturnim sušenjem) dobijo sadje, ki se mu ohrani okus, struktura, barva, aroma in hranilna vrednost ter seveda vsi vitamini in minerali. Pri postopku liofilizacije gre za hitro ohlajanje živil do nizkih temperatur in ekstrakcijo kristalno vezane vode.

Če je tako posušeno sadje shranjeno v neprodušno zaprti stekleni posodi, je njegova uporabna vrednost lahko tudi neomejena.

Vsebuje miks sadja: jabolka, jagode, sibirske borovnice, lubenice, fige, robide, maline …

Količina: 50 g neto

Fotografija je simbolična.

Prideluje: Kmetija Kočevar, Črnomelj

Kdo je Kmetija Kočevar?

Družina Kočevar je družinska kmetija iz Bele krajine. Ukvarjajo se s pridelavo in predelavo sadja. S spoštljivim odnosom do narave, z veliko volje do dela ter z novimi znanji in sodobno tehnologijo ustvarjajo zgodbo naravnih sokov ter okusnih izdelkov iz njihovega sadja. Vsako leto posejejo žito, ki ga lahko pridelajo brez uporabe kemije (pira, kamut …) in ga sami zmeljejo v odlično moko.
Kmetujejo naravi prijazno: brez škropiv. Vsi njihovi izdelki so dar narave, narejeni ročno iz najboljših sestavin, plod njihovega spoštovanja in ljubezni do zemlje.

Trudijo se, da kljub neskončno dolgim delovnikom v sezoni, ko je pridnih rok za delo na kmetiji vedno premalo, dajo od sebe najboljše, kar zmorejo, saj je to hkrati tudi odgovornost do njihovih kupcev.
V njihovi ponudbi je naravi in človeku prijazno pridelano in predelano lastno sadje, in sicer sibirske borovnice, jabolka, hruške, breskve, kaki, žižule in aronija.

Kakovost njihovih proizvodov potrjuje Kolektivna blagovna znamka »Belokranjsko«, saj so ponosni prejemniki tega certifikata za nekatere njihove izdelke.

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg