Kremne pite PieShop (več okusov)

36,00 

V ponudbi je več različnih okusov pit, ki jih izdelujejo v Pie Shop, Novo mesto. Vsaka pita je izdelana ročno in je unikatna. Velikost pite: premer 24 cm, kar pomeni osem standardnih kosov.

Na voljo na vseh dostavnih lokacijah od 1. decembra naprej. Naročilo vsaj dva dni pred dostavo, saj bodo sveže spečene za vas.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

V ponudbi je več različnih okusov kremnih pit, ki jih izdelujejo v Pie Shop, Novo mesto. Vsaka pita je izdelana ročno in je unikatna. Znanje o peki pit je Maja, lastnica Pie Shop, pridobivala v Ameriki. Pri nas pa razvila več mamljivih okusov. Izberite svojega. Na voljo tudi kremne pite v lončkih.

Velikost pite: premer 24 cm.

Kremna Nutellina Pita

Kremna Nutellina Pita verjetno ne potrebuje izčrpnega opisa. Slastna nutellina krema v kombinaciji z rahlo slanim hrustljavim testom vedno prepriča. S smetano okrašena poskrbi za pravo mero svežine in ravnovesja med sladkim in slanim.

Nutella in še enkrat nutella. Le kdo se temu slastnemu lešnikovemu namazu sploh lahko upre? Nutellina pita je izvrstna kar zamrznjena, saj je kot najboljši sladoled, prav tako paše tudi primerno ohlajena iz hladilnika. Je prava poslastica za čokoholike.

Alergeni: gluten, mlečni izdelki, sledi drugih oreščkov, soje, sezama in pšeničnih beljakovin.

Arašidova pita s čokolado

Arašidova pita s čokolado. It’s all about peanut butter. V piti je 100% Rok’s arašidovo maslo, ki ponuja najbolj izrazit okus arašidovega masla. Pita s čokoladnim testom in swirlom ganaša s celimi praženimi arašidi vašim brbončicam ponuja paleto sladko-slanih okusov.

Arašidova pita s čokolado je pita, ki v pravi meri pooseblja Ameriko in njihovo kulinarično paleto. Ta proteinsko močna pita zadovolji okuse po sladkem in slanem, pa tudi čokoladi. Bestseller pita med kremnimi pitami že od samega začetka vas bo prav gotovo navdušila in zadovoljila vaše apetite.

Alergeni: gluten, mlečni izdelki, arašidi, jajca, sojin lecitin, sledi drugih oreščkov, soje, sezama in pšeničnih beljakovin.

 

SHRANJEVANJE PIT

Kremne pite lahko shranite v hladilniku do 3 dni, lahko pa jih tudi zamrznete do 3 mesece. Odtajate jih v hladilniku. So pa fine za jest tudi delno odmrznjene, saj so kot sladoled, predvsem lončki.

Namig: če pito pred zamrzovanjem narežete, lahko, ko vam zapaše, iz zamrzovalnika vzamete le en kos. Ta se bo prej odtalil, v 15 minutah na krožniku na sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Izberi okus

Kremna Nutellina Pita, Arašidova pita s čokolado

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Klavdija Vertačnik
Pite

Pite TOP. Njihova odjemalka sem že, uuuh kar nekaj let, ko je Maja imela dostave po Sloveniji 😊. Res sem vesela, da sodelujete. Te pite resnično morate probat, ne bo vam žal. Punce se zelooo trudijo in ustvarjajo edinstvene okuse 😀🥰. Pohvala tudi vsem ostalim izelkom. Do sedaj sem bila z vsem zelo zadovoljna.