E-knjiga

4 letni časi na krožniku - za vso družino

uvajanje-goste-hrane-po-letnih-casih

Knjigo 4 letni časi na krožniku – za vso družino sem v prvi vrsti napisala za starše, ki se lotevajo uvajanja hrane dojenčku ali pa so začutili, da želijo obogatiti svojo prehrano in jo sezonsko prilagoditi. Predati želim zavedanje, da je družinska prehrana lahko preprosta, a vseeno hranilno bogata. Da si ob uvajanju hrane dojenčku ni potrebno zakomplicirati življenja, ampak lahko družinsko prehrano enostavno prilagodimo vsem družinskim članom.

Knjiga bo v pomoč vsem, ki ob polnih policah v trgovinah težko ocenijo, katero sadje in zelenjava je sezonsko. Seznam sadja in zelenjave po mesecih je obogaten z usmeritvami za prehranjevanje v skladu s sezonami in pojasnili, zakaj določeno hrano jemo v določenem delu leta. V knjigi se prepletajo usmeritve tradicionalne kitajske medicine, ajurvede, zapuščina naših babic in moje osebno mnenje. Z bralci delim znanje, ki sem ga pridobila v zadnjih letih in osebne izkušnje, ki sem jih pridobila ob uvajanju hrane svojima otrokoma. Knjiga je obogatena s sezonsko prilagojenim receptom za vsak letni čas in prilagoditvami obroka za različne starosti otrok.

V e-knjigi najdeš:

Seznam
sezonskega sadja in zelenjave po mesecih

Sezonsko prilagojene recepte in prilagoditve za različne starosti otrok

Usmeritve za prehranjevanje
v skladu s sezonami

Prenesi si svoj izvod

4 letni časi na krožniku – za vso družino

13,00 

Bi se rad/a spoznal/a s sezonsko prilagojeno prehrano?

Bi rad/a razumel/a, zakaj bučke jemo poleti, buče jeseni in šparglje spomladi?

Te zanima, zakaj jagode januarja niso enake kot junija?

Bi rad/a sproščeno uvajal/a hrano svojemu otroku in mu pokazal/a pestrost prehrane v vseh letnih časih?

Potrebuješ navdih za sezonsko prilagojene jedi? Te zanima, kako družinski obrok prilagoditi dojenčku?

Vse odgovore najdeš v e-knjigi 4 letni časi na krožniku – za vso družino.

Kategorija:

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Petra Peterlin
Odlična knjiga.

Zelo nam je poenostavila načrtovanje obrokov.

uvajanje-goste-hrane-po-letnih-casih

O avtorici

Živjo, sem Martina. Z veseljem te bom popeljala v svet BLW-ja (baby led weaning; uvajanje hrane v otrokovem ritmu) in sezonsko prilagojene prehrane. Ta svet sem začela odkrivati ob rojstvu sina in se popolnoma navdušila. Začela sem pisati blog in ustvarila instagram profil, kjer sem lahko delila svoje ideje. BLW me je potegnil vase in kasneje sem na ta način uvajala hrano tudi hčerki. Skozi leta sem pridobila kar nekaj znanja in izkušenj, ki jih rada delim s tabo. Napisala sem e-knjigo 4 letni časi na krožniku – za vso družino, s katero bi te rada spodbudila k sezonskemu prehranjevanju, organiziram podporne skupine za uvajanje hrane, na voljo pa sem tudi za individualna svetovanja ob uvajanju po metodi BLW. Z veseljem predajam znanje, s katerim te lahko opolnomočim, da boš zaupala sebi in svojemu otroku, ter se na pot uvajanja hrane podala sproščeno in suvereno.

Spremljaj me: